Lasa-ti imaginatia sa zboare... noi ne vom ocupa de restul!

Promotii

Volum carte

Tipar offset, finisare prin brosare cu termoclei, caserarea copertilor cu folie lucioasa sau mata, acordare ISBN

de la 25 Ron

Facturier fara TVA A5, 3ex/set , 50set/bloc

Facturier fara TVA, format A5, 3 exemplare, hartie autocopiativa, 50 seturi/carnet. Tipizat nepersonalizat/personalizat la cerintele clientului.

de la 11 Ron

Chitantier A6 3 exemplare, autocopiativ

Chitantier A6 in 3 exemplare Numar de file: 150 file perforate langa cotor pentru o rupere usoara, uniforma File autocopiative in 3 exemplare : alb, roz, verde Carnetul are filele lipite si capsate pentru o rezistenta sporita Tipizat nepersonalizat/ personalizat la cerintele clientului.

de la 6 Ron

Chitantier A6 2 exemplare, autocopiativ

Chitantier A6 in 2 exemplare Numar de file: 100 file perforate langa cotor pentru o rupere usoara, uniforma File autocopiative in 2 exemplare : alb, verde Carnetul are filele lipite si capsate pentru o rezistenta sporita Tipizat nepersonalizat/ personalizat la cerintele clientului.

de la 5.5 Ron

Foaie de parcurs ”Scoala soferi” A5

Tipizat nepersonalizat, format A5, hartie offset, 100 file / carnet

de la 4.5 Ron

Registru unic de evidenta a cursantilor ”Scoala de soferi”

Registre pentru inregistrarea cursantilor ,format A4 , snuruite si copertate cu carton tare, imbracate in imitatie de piele, 100 file

de la 30 Ron

Caietul cursantului

Caietul cursantului pentru "Scoala de soferi" format A5

de la 2 Ron

Revista A4

Reviste A4, print digital sau off-set, policromie, cu diferite gramaje ale hartiei si dimensiuni diferite.

de la 9,70 Ron

Calendar 2018, de perete TRIPTIC , 12 file, 30 x 43 cm

Calendarele triptice afiseaza cate 3 luni pe fiecare fila. Aceste calendare sunt simple, utile, usor personalizabile prin tiparire sau serigrafie, iar datorita pretului mic reprezinta alegerea ideala pentru un cadou personalizat pentru clientii sau angajatii dumneavoastra.

de la 4.7 Ron

Bon consum colectiv, autocopiativ 2 exemplare

Bon de Consum – document care justifica eliberarea din magazie a materialelor care vor intra in procesul de productie. Document justificativ de scadere din gestiune stocuri, de inregistrare in evidenta magaziei si in contabilitate. 50 seturi/bloc

de la 5.5 Ron

Revista

Reviste in format închis, cu numar diver de pagini, print digital, policromie cu coperta de carton.

de la 5,70 Ron

Fluturasi

Flyere pe diferite dimensiuni, tipar digital sau off-set, timp redus de tipar

de la 0,20 Ron

Facturier cu TVA A5, 3ex/set , 50set/bloc

Facturier cu TVA, format A5, 3 exemplare, hartie autocopiativa, 50 seturi/carnet. Tipizat nepersonalizat/personalizat la cerintele clientului.

de la 11 Ron

Cutie decorativa pentru Craciun

Cutie decorativa pentru Craciun, cu manere si figurina 3D tricotata

36,75 Ron

Foi de parcurs

format A5 100 file

de la 4.5 Ron

Aviz de insotire a marfii A5, 3 exemplare

Aviz de insotire a marfii A5 Numar de file: 100 file perforate langa cotor pentru o rupere usoara, uniforma File autocopiative in 3 exemplare : alb, verde, roz Carnetul are filele lipite si capsate pentru o rezistenta sporita Tipizat nepersonalizat/ personalizat la cerintele clientului.

de la 11 Ron

Aviz de insotire a marfii A4, 3 exemplare

Aviz de insotire a marfii A4 Numar de file: 100 file perforate langa cotor pentru o rupere usoara, uniforma File autocopiative in 3 exemplare : alb, verde, roz Carnetul are filele lipite si capsate pentru o rezistenta sporita Tipizat nepersonalizat/ personalizat la cerintele clientului.

de la 15.95 Ron

Monetar A6, 2 exemplare

Monetar A6, 2 exemplare Numar de file: 100 file perforate langa cotor pentru o rupere usoara, uniforma File autocopiative in 2 exemplare : alb, verde Carnetul are filele lipite si capsate pentru o rezistenta sporita Tipizat nepersonalizat/ personalizat la cerintele clientului.

de la 5.5 Ron

CMR Scrisoare de transport auto international, 5 exemplare

Format final A4 5 exemplare/set 50 seturi/bloc Finisare si legatorie: lipire cu termoclei Suport hartie autocopiativa: offset 60 grame/mp mat Se pot personaliza la cererea clientului.

de la 18 Ron

CMR Scrisoare de transport auto international, 4 exemplare

Format final A4 4 exemplare/set 50 seturi/bloc Finisare si legatorie: lipire cu termoclei Suport hartie autocopiativa: offset 60 grame/mp mat Se pot personaliza la preferinta clientului.

de la 16.5 Ron

Dispozitie de plata/casierie

Tip hartie: 60 g/mp Format: A6, 100 file

de la 4.5 Ron

Nota de receptie A4, 2 exemplare

NIR este un document pentru recepția bunurilor aprovizionate și, în același timp, este un document justificativ pentru încărcarea în gestiune. Format A4, 2 exemplare, autocopiativ, 50 seturi, finisare microperforatie sau capsa.

de la 9 Ron

Registru de casa A4, 2 exemplare

Registru de casa reprezinta un document de inregistrare operativa a incasarilor si platilor in numerar efectuate prin casieria unitatii, pe baza documentelor justificative. Ajuta la stabilirea soldului de casa de la sfarsitul fiecarei zile. Este un document de inregistrare zilnica in contabilitate a operatiilor de casa.

de la 9 Ron

Felicitari personalizate de sarbatori

Noi te ajutam sa oferi o mica bucurie celor din jurul tau: o felicitare ce contine toate gandurile bune pentru perioada care va urma.

de la 0.9 Ron

Cerere oferta

Cerere oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta si suntem convinsi ca vom reusi sa-ti oferim ceea ce ai nevoie!