Lasa-ti imaginatia sa zboare... noi ne vom ocupa de restul!

Tipizate cu regim special

Atunci cand vine vorba de reglementari, ne gadim si la tipizatele utilizate in aproape toate domeniile de activitate. Inteltipo si-a creat un renume in oferta de acte oficiale pe care le poate tipari:

Avize  A4, A5 (cu sau fara pozitie de TVA), A5 cu chitanta, 3 exemplare/set (alb+roz+verde), 50 set/bloc, personalizate sau nu, cu microperfor pe coala alba si roz finisat prin capsare, cu coperta de carton duplex.

Facturiere:  A4, A5 (cu sau fara pozitie de TVA), A5 cu chitanta, 3 exemplare/set (alb+roz+verde), 50 set/bloc, personalizate sau nu, cu microperfor pe coala alba si roz finisat prin capsare, cu coperta de carton duplex.

Chitantier: A6 cu 2(alb+verde) sau 3(alb+roz+verde) exemplare/set, 50 set/bloc, personalizate sau nu , cu coperta de carton duplex .

CMR: A4 cu 3,5 sau 6 exemplare/set, 25 seturi/bloc- la cerere se personalizeaza si se inseriaza, incleiate la capat.

Foi de parcurs: A5, A4 – intern sau international, transport marfa sau persoane.

Tipizate scolare :

• Cataloage pentru invatamant primar, gimnazial, liceal cu materiile de studiu conform programei scolare, cu coperti tari caserate cu material imitatie de piele, interior cusut (asigura o mai buna si mai indelungata manipulare)

• Carnete de elev pentru toate ciclurile de studiu cu coperta de carton si capsate caiet.

• Registre unice, marticole, de inspectii scolare, evidenta serviciu pe scoala, de evidenta a activitatii bibliotecii cu coperti de carton duplex sau coperti tari caserate cu imitatie de piele.

• Fise de lectura A5 din carton duplex, tipar fata/verso.

• Fise de magazie A5 din carton duplex, tipar fata/verso.

• Fise individuale SSM si ISU conform legislatiei in vigoare, la cerere se pot personaliza.

 

Cerere oferta

Cerere oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta si suntem convinsi ca vom reusi sa-ti oferim ceea ce ai nevoie!