Lasa-ti imaginatia sa zboare... noi ne vom ocupa de restul!

Termeni si Conditii

Introducere

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.inteltipo.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Prin accesarea site-ului www.inteltipo.ro , folosirea, vizitarea, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC. Inteltipo SRL.

Continut site si Copyright

Inteltipo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Societatea este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina Web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limitele perioadelor mentionate.

Inteltipo.ro si toate informatiile conținute sunt proprietate a firmei SC Inteltipo SRL.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului inteltipo.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul inteltipo.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor inteltipo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Oferte

La solicitarea de oferte sau inregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele dumneavoastra sau ale firmei dumneavoastra. Oferta dumneavoastra va fi transmisa la adresa de email furnizata de dumneavoastra.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Sibiu, Romania.

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca in conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

Dispozitii finale

inteltipo.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.inteltipo.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:

– contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si care nu pot fi controlate de catre societate;

– contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Prevederile prezentului se completează cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

Nu se vor livra produse fara o comanda prealabila din partea dumneavoastra daca aceasta livrare implica solicitarea efectuarii unei plati.

In cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, sunteti exonerat de orice contraprestatie.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Cerere oferta

Cerere oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta si suntem convinsi ca vom reusi sa-ti oferim ceea ce ai nevoie!